به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه «اسپیس»، غذای فضانوردان ایستگاه بینالمللی فضایی برای روز شکرگزاری متفاوت از غذای روزانه آنهاست.
فضانوردان ایستگاه بینالمللی فضایی در ویدئوی جدید خود در مورد غذای روز شکرگزاری و ایدههای خود در مورد آن صحبت کردند. هر یک از فضانوردان احساسات خود در باره این جشن را بیان کرد.
آنها گفتندهنگامی که به روز شکرگزاری فکر میکنیم، خانواده، دوستان و همچنین غذای این روز را به یاد میآوریم.
روز شکرگزاری، هر سال در چهارمین پنجشنبه ماه نوامبر و در پایان فصل درو برگزار میشود تا مردم به واسطه آن، شکر داشتن نعمتهای مادی و معنوی را به جا بیاورند.
غذای روز شکرگزاری، علاوه بر بوقلمون، سبزیجاتی مانند لوبیای سبز و سیبزمینی شیرین را نیز شامل میشود.