به گزارش اسپوتنیک، محققان ژاپنی با بررسی وضعیت سلامت 36500 مرد در مدت طولانی متوجه شدند که خوردن قارچ به طور مرتب باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می شود. این امر به ویژه در پیری بیشتر مشاهده می شود.
این مطالعه که از دهه 1990 آغاز شد و در سال 2014 به پایان رسید. از مردان 40 تا 79 ساله خواسته شد كه به طور مرتب پرسشنامه ای را پر كنند كه شامل سؤالاتی در مورد رژیم غذایی، همچنین فعالیت بدنی، عادتهای بد، تحصیلات، خانواده و تاریخچه پزشکی می شد. براساس گزارش ژورنال بین المللی سرطان، این تجزیه و تحلیل نشان داد که مصرف منظم قارچ باعث کاهش ریسک سرطان پروستات در این افراد همراه بود این نتیجه صرف نظر از تعداد میوه ها و سبزیجات، گوشت یا لبنیات بود که شخص مصرف می کرده.
کسانی که هفته ای یک یا دو بار قارچ می خورند، 8٪ کمتر خطر ابتلا به آنکولوژی دارند. دانشمندان تأکید می کنند که حتی مصرف اندک قارچ ها در رژیم غذایی، مزایای ملموس برای سلامتی انسان در آینده به همراه خواهد داشت.