به گزارش اسپوتنیک با استناد به تحقیقات دانشگاه تگزاس مصرف تخممرغ هر چه بیشتر باشد احتمال بروز دیابت بیشتر خواهد شد.
محققان می خواستند بر طبق این تحقیقات مشخص کنند که آیا تخممرغ واقعا یک ماده غذایی مضر است و باعث افزایش خطر ابتلا به بیمار یهای قلب و عروق می شود یا خیر.
شایان ذکر است که محققان خارجی قبلا اعلام کرده بودند که انسان هرچه بیشتر تخممرغ مصرف کند احتمال بروز دیابت و ابتلا به بیماری های قلبی در او بیشتر می شود.
اما در قالب تحقیقات دانشگاه تگزاس، مشخص شد که مصرف منظم تخممرغ بدان معنا نیست که چربی بیشتری در بدن انسان ایجاد می شود که ممکن است موجب بروز بیماری های قلبی بشود. اما اگر تخممرغ با کره آماده شود ممکن است مضر باشد. از اینرو بهتر است تخممرغ با کالباس سرخ نشود.
بدین ترتیب افراد سالم می توانند تخممرغ بحد دلخواه مصرف کنند و نگران آسیب رساندن به سلامتی خود نباشند.