به گزارش اسپوتنیک به نقل از «مدیکال اکسپرس»، نمیتوان از مصرف کنجد خودداری کرد، زیرا در اکثر مواقع از آن در پخت غذا استفاده می شود و در واقع از دید «پنهان» میماند. اما دانه های آن می توانند علت حساسیت شدید باشند.
محققان اعلام کردند که برخلاف انواع موجود حساسیت، کنجد بطور یکسان بزرگسالان و کودکان را بدون وابستگی به سن و سال آنها دچار حساسیت میکند.
کنجد باید در لیست مواد آلرژیزا وارد شود.کنجد یک ماده محبوب در سراسر دنیا است. مردم میتوانند در روغن ها، سالادها، پخت نان، و آشپزی از کنجد استفاده کنند. ولی دانه کنجد و روغن آن در برخی افراد ایجاد واکنشهای آلرژیک میکند. واکنشها نسبت به کنجد از حساسیت خفیف تا شدید متغیر است. آلرژی شدید شامل آنافیلاکسی است که یک وضعیت تهدید کننده زندگی است.