نان لواش، بدترین نان

۴۰ سال پیش در ایران، ۴۰ درصد نان‌ها سنگک و ۱۰ درصد مابقی آنها لواش بود ولی امروز این عدد معکوس شده است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از تسنیم، مدیر باشگاه هواداران نان کامل محمدرضا خواجه نیاز واقعی کشور به آرد را سالیانه ۸ میلیون تن دانست و اظهار کرد: این در حالی است که نیاز واقعی را ۱۰ میلیون اعلام کرده‌اند اما به طور مشخص ۲ میلیون تن از این آرد حیف‌ومیل می‌شود و نان‌های ماشینی عامل بیکاری کارگران نانوایی‌ها می داند. 

خوردن نان خطرناک است

وی ایجاد رقابت سالم بین نانوایان و تولید نان مرغوب‌ را از مزایای اجتماعی این طرح دانست و اظهار کرد: افزایش تنوع نان در کشور و رقابت با کشورهای غربی که حدود ۳۰۰ مدل نان تولید می‌کنند، احیا نان سبوس‌دار با آرد کامل، پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی و تولید نان پرفیبر، کم نمک و کنترل رشد چاقی و دیابت در کشور از مزایای استفاده از آرد آزاد است.

این کارشناس وزارت بهداشت در خصوص تاثیر زیان‌ده شدن نانوایی‌ها گفت: نان‌های دستی بهتر از نان‌های دستگاهی است و هر چه یک نانوائی زیان‌ده شود، سراغ دستگاه‌های بیشتر برقی چون دستگاه‌های سه کاره می‌رود که در نتیجه باعث بیکاری سه کارگر نانوائی می‌شود.

در واقع نان لواش، هم از نظر صنعتی و کاهش بیکاری در ایران و هم از نظر تغذیه برای ایرانیان بسیار مضر است.

بحث و گفتگو