پشم و پنبه در حلیم نخورید +عکس، ویدئو ،

پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم!
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، تصاویری در شبکه های اجتماعی فراگیر شده است که در آن تقلب در پخت حلیم به چشم می خورد. بر طبق نظرکارشناس صنایع غذایی، در پخت حلیم بیشترین تقلبات انجام می شود.
یکی از تقلب های کشف شده، استفاده از پشم و پنبه به همراه مرغ ریش ریش یا به جای گوشت در حلیم است. از دیگر تقلبات موجود، استفاده از آرد و نشاسته برای کش دار کردن حلیم است.

 

در ماه رمضان امسال نیز در شهر "شیراز" شخصی اقدام به استفاده از پنبه به همراه مرغ ریش ریش شده در حلیم کرد و با این کار با جان روزه داران بازی کرد.

بسیاری از کاربران معتقدند که این دسته از افراد ذات خرابی دارند و باید با آنها برخورد جدی شود. به گفته این دسته از کاربران، وقتی مردم خود به خود رحم نکنند نمی توان از کشورهای دیگر انتظار رحم و مروت داشت.

عده ای از کاربران نیز توصیه کردند برای پیشگیری از چنین اشتباهاتی، وقتی حلیم خریداری شد قبل از مصرف مقداری از آن را در یک صافی ریخته و با آب بشویید. در صورتی که از پنبه در پخت آن استفاده شده باشد، در توری یا صافی مانده و کاملا مشخص می شود.

 

عده ای از دیگر کاربران نیز پیشنهاد دادند که بجای خریداری حلیم از بیرون، خود آن را در خانه بپزند.

 

بحث و گفتگو