با یک لیوان چای داغ، چه بلایی سر خود می آورید؟

با نوشیدن چای داغ، به سادگی سرطان مری می‌گیرید.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرانیان یوکی، یک پژوهش علمی جدید در دانشکده پزشکی نیویورک نشان داد هر قدر چایی که می‌خورید، داغ‌تر باشد، احتمال ابتلای شما به سرطان مری بیشتر می‌شود. 

چه تعداد در ایران مبتلا به سرطان هستند؟

در یک پژوهش، میزان درجه حرارت چای نوشیده شده توسط 50 هزار و 45 نفر که بین 40 تا 70 سال عمر دارند مورد بررسی قرار گرفت. کسانی که روزانه 700 میلی‌لیتر چای با حرارت کمتر از 60 درجه سانتی‌گراد با افرادی که چای با حرارت بالای 60 درجه نوشیده‌اند مقایسه شدند. بر اساس این تحقیق مشخص شد چای داغ، احتمال ابتلا به سرطان مری را 90 درصد افزایش می‌دهد.
 دانشمندان توصیه می‌کنند، افراد چای خنک بنوشند و از نوشیدن چای داغ بپرهیزند.
در صورتی که چای بسیار داغ مصرف شود، منجر به سرطان مری می‌شود. چای بسیار غلیظ باعث می شود تا بدن به کم خونی دچار شود. همچنین چای سرد سبب سنگ کلیه می شود. اگر قبل از صبحانه چای میل شود، سبب سوء هاضمه می شود و بلافاصله پس از غذا سبب کم خونی می گردد.
عده ای از کاربران از این مطلب استقبال کرده و معتقدند که با رعایت این مسائل آسیب کمتری به بدن خود می رسانند و لذت بیشتری از مصرف چای خواهند بود. یکی از کاربران مصرف چای با آبلیمو را توصیه کرده است.
بحث و گفتگو