برداشتن روغن اضافی از غذا با یخ +ویدئو

با این روش می توان از شر روغن اضافی و مضر غذا خلاص شد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، تقریبا برای هر آشپزی این اتفاق افتاده است که چربی و روغن غذا بیش از حد معمول شود. برای گرفتن چربی اضافی از غذا دو روش پیشنهاد شده است که هر دو بوسیله یخ می باشد.
در روش اول چند تکه یخ قالبی داخل ملاقه گذاشته شده و ته ملاقه را وارد قابلمه غذا می کنند. تمام چربی اضافه بصورت جامد پشت ملاقه چسبیده و می توان ته آن را با دستمال پاک کرد و دوباره این کار تکرار شود.

در روش دوم می توان یک یخ قالبی بزرگ و ضخیم را مستقیما داخل قابلمه غذا کرد و پس از جذب روغن اضافی، یخ را از قابلمه بیرون آورده و چربی اضافی را از آن جدا کرده و دوباره یخ را وارد قابلمه می کنیم. این کار تا اتمام تمام چربی های اضافه تکرار خواهد شد.

بسیاری از کاربران از این روش ها استقبال کرده و معتقدند که مفید بوده است.

بحث و گفتگو