چای را بهتر است چگونه میل کنیم؟ +عکس

غلظت و حرارت چای باید چگونه باشد تا ضرری به بدن نرساند‌.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، مصرف چای در طول روز باعث می شود تا خستگی را از بدن گرفته و فرد را سرحال کند اما نحوه مصرف این نوشیدنی بسیار مهم است تا باعث آسیب زدن به بدن نشود.

در صورتی که چای بسیار داغ مصرف شود، منجر به سرطان مری می‌شود. چای بسیار غلیظ باعث می شود تا بدن به کم خونی دچار شود. همچنین چای سرد سبب سنگ کلیه می شود. اگر قبل از صبحانه چای میل شود، سبب سوء هاضمه می شود و بلافاصله پس از غذا سبب کم خونی می گردد.
عده ای از کاربران از این مطلب استقبال کرده و معتقدند که با رعایت این مسائل آسیب کمتری به بدن خود می رسانند و لذت بیشتری از مصرف چای خواهند بود. یکی از کاربران مصرف چای با آبلیمو را توصیه کرده است.

بحث و گفتگو