ساخت نوعی بستنی که آب نمی شود + ویدئو

شرکت بریتانیایی تولید کننده بستنی و شیرینی جات به نام Bompas & Parr روش جلوگیری از آب شدن بستنی و دیگر شیرینی جات سرد در دستان مشتری حتی در گرمترین هوا را پیدا کرده است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Dezeen ، این شرکت در تهیه چنین بستنی از روش جفری پایک، مخترغ انگلیسی برای ساخت مواد مقاوم در برابر گرما در زمان جنگ جهانی دوم استفاده نموده است.
در فرمول پایک که برای مواد غذایی نیست، از براده های سائیده شده چوب که نظامیان آنرا بتون پایک (Pykrete) می نامند، برای جلوگیری از آب شدن مایعات منجمد شده استفاده می شود اما بستنی سازان بریتانیایی به جای آن فیبر غذایی گرفته شده از میوه جات را به کار می برند.
شرکت بریتانیایی قصد دارد محصول خود را روز 22 اوت در نمایشگاه ترتیب داده شده توسط موزه غذای بریتانیا عرضه کند.

بحث و گفتگو