به گزارش اسپوتنیک به نقل از Scientific Reports، متخصصان زیست شناسی اعلام کردند: اولین منبع فوق العاده خطرناک سوپر باکتری که قادر به ایجاد بیماری همه گیر در میان مردم می باشد، گوشت گاو و سایر انواع گوشتی است که در مزارع با استفاده از آنتی بیوتیک ها رشد می کند.
وجود باسیلوس، که قادر به تولید انتروتوکسین ها است، در بسیاری از نمونه های گوشت گاو و مرغ مصر نشان می دهد که این میکروب ها می توانند تبدیل به یک تهدید جدی برای سلامت عمومی شود.
کاملیا عثمان و همکارانش از دانشگاه قاهره (مصر) در این باره می نویسند: ادامه استفاده از آنتی بیوتیک ها می تواند این باکتری ها را به عنوان یک انتقال دهنده توانایی به سایر میکروب های خطرناک تبدیل کند.
عثمان و همکارانش، می گوید که خطرناکترین نسخه های این میکروب ها هنوز ظاهر نشده است.آنها می توانند در سال های آتی رشد کنند اگر آنتی بیوتیک ها همچنان در مقادیر زیاد مورد استفاده قرار گیرند و در استانداردهای بهداشتی اولیه که مانع نفوذ میکروب به گوشت می شود در مزارع رعایت نشود.
پفتنی است،در سال های اخیر، مشکل ظهور به اصطلاح سوپر باکتری- میکروب مقاوم در برابر یک یا چند آنتی بیوتیک – پیش روی پزشکان بیشتر و شدیدتر شده است که در میان آنها عوامل عفونی نادری و پاتوژن های رایج و خطرناکی مانند استافیلوکوک اورئوس یا پنوموکوک وجود دارد. یک خطر واقعی وجود دارد که تمامی آنتی بیوتیک ها اثربخشی خود را از دست بدهند و علم پزشکی به دهه های تاریک خود باز گردد.