کشف روشی جدید برای داشتن عمری طولانی

دانشمندان دانشگاه گرونین هلند توضیح دادند که مصرف زیاد پروتئین ، خطر بیماری های قلبی و مرگ زود هنگام را کاهش می دهد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک روزنامه تایمز در این خصوص اطلاع داد.
در این تحقیقات 2281 نفر از 11 کشور اروپایی با میانگین سنی 68 سال حضور داشتند. سطح مصرف پروتئین از طریق آزمایش ادرار مشخص شد. متخصصین وضعیت این بیماران را طی تقریبا 2 سال بررسی کردند.
با گذشت 21 ماه در بین کسانی که غذاهایی با میزان زیاد پروتئین یعنی 40 گرم در روز ، تقریبا 31 درصد فوتی داشته است. بیمارانی که روزانه بیش از 70 گرم پروتئین مصرف کردند ، خطر مرگ آنها تا 18 درصد کاهش یافت. با احتساب این فاکتورها سن و وضعیت کلیه ها ، خطر مرگ با مصرف میزان کم پروتئین تا 46 درصد افزایش داشت.

بحث و گفتگو