تأثیر تغییر اقلیم بر مواد غذایی

تغییر اقلیم بر مواد غذایی زمینیان تأثیر گذاشته است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ، گرم شدن اقلیم  و تغییرات آب و هوایی بطور غیر مستقیم بر رشته کشاورزی و صنعت غذایی در سراسر جهان تأثیر گذاشته است.

به دلیل افزایش دمای متوسط، هوا در مناطق جنوبی گرم تر شده است و در مناطق شمالی نیز دمای هوا بالاتر رفته است و جابجایی مناطق گیاهی و جانوری رخ داده است. کشورهای سرد از این تغییر سود خواهند برد: به عنوان مثال، در روسیه در سال های اخیر محصول  گندم افزایش یافته است و در ایالت  «داکوتای شمالی» در آمریکا فصل محصول برداری طولانی تر شده است. در ایالت «مِن» که شمالی ترین  ایالت در شرق آمریکاست، صید لابستر (شاه میگو) به سطح رکورد رسیده است.  از انگور های بریتانیا شراب خوبی درست می کنند و در لهستان انواع مختلف شراب شاردونیه تولید می شود.

بحث و گفتگو