غذاهای کنسرو شده بخوریم یا نخوریم؟

غذاهای کنسرو شده حاوی اکسید روی هستند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک با استناد به مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک،  نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور، مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان می گذارد.

 

گرتخن مالر، استادیار دانشگاه در این باره گفت: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود».

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده 100 برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

بحث و گفتگو