بیسکویت ایتالیایی با گندم ایرانی +عکس

بیسکوییت "ایتالیایی" وارداتی به "ایران"، از گندم ایرانی درست شده است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، بیسکویت وارداتی که روی آن نوشته شده شده از گندم "خراسان" تهیه شده است، در شبکه های اجتماعی خبرساز شد. گویا ابتدا گندم خراسان به ایتالیا صادر می شود و پس از تهیه بیسکویت در ایتالیا، دوباره به ایران وارد می شود.

جالب است بدانید که گندم خراسان مدت ها در ایران قابل کشت نبوده و جدیداً به همت محققان ایرانی دوباره در ایران به صورت محدود کشت می شود. بنابراین بسیاری از برندهای بین المللی از این گندم به علت کیفیت بسیار خوب آن در محصولات خود استفاده می کنند.
اندازه این گندم دو برابر گندم های معمولی است و کیفیت بسیار بالایی دارد و در عین حال کالری آن بسیار پایین است.
بسیاری از کاربران معتقدند که تهیه بیسکوییت کار چندان سختی نیست و وارد کردن بیسکویت ایتالیایی آن هم با گندم خراسان اصلا کار شایسته ای نیست. کاربران با انتقاد از این تصویر معتقدند که مواد اولیه بسیاری، از ایران به کشورهای دیگر صادر شده و پس از تهیه محصول دوباره به ایران با قیمت چند برابر صادر می شود و این غم انگیز است و به اقتصاد ایران ضربه میزند.

بحث و گفتگو