سلامی تاکید کرد: " من این را گفته ام که امروز ما موشکی را می توانیم پرتاب کنیم که شناورهای متحرک را با دقت 100 مورد اصابت قرار دهد آنهم نه موشک کروز، بلکه بالستیک که با قدرت 8 برابر سرعت صوت وارد زمین می شود پس این موارد زمانی ایجاد شده که تمامی دروازه های علم و فناوری روی ما بسته است و من به جرات می گویم که این فناوری نه در آمریکا وجود دارد نه در روسیه و فقط متعلق به ایران است."
لازم به یادآوری ست که کمی بعدتر در تاریخ اول ماه مارس ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در زمان خطابیه خود به مجلس فدرال ، تسلیحات جدید روسیه را به کل جهان معرفی کرد که هیچ مشابهی در جهان ندارد.
پروفسور آکادمی علوم نظامی و استاد مرکز تحقیقات سیاسی روسیه وادیم کازیولین در گفتگو با اسپوتنیک شرح می دهد که موشک های ایرانی واقعا تا چه اندازه قوی هستند.
"بدون شک، حسین سلامی آرزویش را مطرح کرده است. او در خصوص موشک های ایرانی توضیح می دهد که قادرند به سرعت 8G برسند. در واقع تولید چنین موشک های مافوق صوت در حال حاضر توسط بسیاری از دولت ها صورت می گیرد. در وهله ی اول آمریکا ، روسیه و چین. و هر یک از این کشورها به موفقیت های مشخصی در این زمینه دست یافته است.
ایالات متحده در این مدل تسلیحات استراتژی حمله ی جهانی سریع را دارد یعنی موشک های مافوق صوت را عملا نمی توان محاصره کرد ، ضمن اینکه آنها در مدت زمان کوتاهی می توانند به هر نقطه از کره زمین حمله کنند.
علاوه بر این تمامی تولید کنندگان این موشک شگفت انگیز باید بسیاری از مشکلات فنی دشوار را حل کنند به طور مثال: مواد، ابزار هدایت، ردیاب و راهنما. ایران فعلا در بین سردمداران این رشته قرار ندارد.
آنچه که حسین سلامی می گوید یادآور موشک چینی DF-21D است ، تنها موشک بالستیک ساخته شده در حال حاضر علیه ناوهای هواپیما بر. شاید چین آنرا برای نظامیان ایرانی فرستاده است. اگر چه تاثیر وقدرت چنین موشک هایی اثبات نشده و بسیاری از متخصصین شک و تردید دارند که چنین اسلحه ای در دستان ایران ، ناوگان آمریکا در سواحل ایران را مجبور سازد که مراقب و محتاط باشند. "