خوراکی های ضد سرطان کشف شدند

سیر، پیاز، گوجه، قارچ و .... میوه ضد سرطان شناخته شدند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، ایجاد تغییررژیم غذایی با خوردن سبزیها و میوه ها احتمال ابتلا به تومورهای بدخیم را تا 80 درصد کاهش می دهد. همچنین رژیم غذایی مدیترانه ای، که بیشتر شامل امگا 6 و امگا 3 اسید چرب، مقدار زیادی از فیبر و آنتی اکسیدان است، به عنوان بهترین رژیم غذایی شناخته شدند.

به گفته دكتر تورال شاه، آلیسین موجود در پیاز و سیر در بدن انسان با مواد سمی آن كوژنیك مبارزه می کند و باعث كاهش آنها می شود. رنگدانه کاروتنوئید لیکوپن در گوجه فرنگی مانع از سرطان پروستات می شود. توت ها (تمشک، زغال اخته، بلوبری) حاوی ترکیباتی است که موجب جدا شدن سلول های کنترل نشده در بدن می شود. قارچ ها فعالیت سیستم ایمنی را تحریک می کنند و جعفری از تشکیل عروق خونی در بافت های تومور جلوگیری می کند.

این میوه ها برای جلوگیری از سرطان بسیار مناسب هستند. 

بحث و گفتگو