به این دلیل که نمک خوراکی سلول های ایمنی بدن را چند برابر کرده، تولید اکسید نیتریک را متوقف می کند که برای حیات مولکول های مهم سلامت مغز و قلب بسیار مهم است. به گزارش اسپوتنیک در مقاله منتشر شده در مجله ی Nature Neuroscience در این خصوص توضیح داده شده است.
جوزپه فاراکو از دانشگاه کرنلسکی آمریکا می نویسد: « بر اساس تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدیم که روده چه نقش مهمی در کار مغز بازی می کنند. ما موفق شدیم نمونه دیگری بیابیم که غذا در رفتار و سلامت ما تاثیر گذاشته و نشان می دهد که عادت های غذایی نادرست اثر منفی بر میکروارگانیسم مغز داشته و باعث پیشرفت زوال مغز می شود.