چرا معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از وزارت خارجه این کشور بیرون رفت؟

© AP Photo / J. Scott Applewhite, Fileوزارت خارجه امریکا
وزارت خارجه امریکا   - اسپوتنیک ایران  , 1920, 05.01.2023
اشتراک
ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا درباره جدا شدن معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران از وزارت خارجه این کشور توضیح داد.
به گزارش اسپوتنیک، ند پرایس در نشست خبری روز چهارشنبه خود درباره جدا شدن جَرِت بلانک معاون نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران از وزارت امورخارجه و پیوستن او به وزارت انرژی و تاثیر آن بر مذاکرات هسته‌ای اظهار کرد: همان‌طور که می‌دانید او کارمند اداره ملی ایمنی هسته‌ای وزارت انرژی است و مدتی در وزارت امورخارجه مشغول به کار بود، او اکنون به اداره اصلی خود بازگشته است. وزارت انرژی نیز یک شریک حیاتی در شکل دادن به سیاست ایالات متحده در مورد برنامه هسته‌ای ایران است و جرت در سمت جدید خود همچنان درگیر این موضوع خواهد بود و بازگشت او به محل کار اصلی‌اش (وزارت انرژی) پس از دو سال یک اتفاق عادی برای پرسنل است.
پرایس در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر اخیر دو سناتور مبنی بر این‌که ایران یکی از بزرگترین چالش‌های سیاسی واشنگتن در سال ۲۰۲۳ خواهد بود، به تکرار ادعا‌های خصمانه مقامات آمریکایی علیه ایران پرداخت و گفت: البته نمی‌توان انکار کرد که ایران یکی از پیچیده‌ترین چالش‌هایی است که ما با آن روبرو هستیم. در طول دولت‌های قبل نیز این موضوع وجود داشته است. برنامه هسته‌ای ایران در کانون توجه دولت‌های متوالی (آمریکا) بوده است. فعالیت‌های بدخواهانه آن در سراسر خاورمیانه و در برخی موارد حتی فراتر از آن، مورد توجه دولت‌های متوالی بوده است. اکنون ببینید با مردم خود چه می‌کند و حمایت نظامی، کمک‌های امنیتی که به روسیه ارائه می‌کند - همه این‌ها نشان دهنده چیزی است که به‌طور انکارناپذیر یکی از دشوارترین چالش‌های ما است.
وزارت خارجه آمریکا - اسپوتنیک ایران  , 1920, 05.01.2023
آمریکا اعلام کرد که قصد دارد با همکاری روسیه و ایران مقابله کند
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اعلام آمادگی ایران برای از سرگیری مذاکرات احیای برجام مدعی شد: ایران هیچ دلیلی به ما نداده است که به اظهاراتی که بیان و ارزیابی‌هایی که ارائه کرده‌اند، هیچ‌گونه اعتبار یا اعتقادی داشته باشیم. ما چند ماه پیش در سپتامبر فرصتی داشتیم که این پیشنهاد را امتحان کنیم. آن زمان توافق برای بازگشت متقابل به برجام وجود داشت که روی میز بود و همه طرف‌ها آن را تایید کردند، اما در نهایت به جایی نرسید، تنها به این دلیل که ایرانی‌ها آمادگی پذیرش آن را نداشتند.
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا افزود: برجام چندین ماه است در دستور کار ما قرار ندارد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала