حمله سایبری به هزاران رایانه عربستان و کشورهای خلیج فارس

© Fotolia / Tomasz Zajdaحمله سایبری به هزاران رایانه عربستان و کشورهای خلیج فارس
حمله سایبری به هزاران رایانه عربستان و کشورهای خلیج فارس  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 24.11.2022
اشتراک
شرکت امنیت سایبری Group-IB دیروز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد، هزاران رایانه در عربستان سعودی و سراسر خلیج فارس در هفت ماه سال جاری هک شده اند.
به گزارش اسپوتنیک، این شرکت سایبری افزود، گروه‌هایی را شناسایی کرده که از بدافزارها برای به دست آوردن رمز عبور حساب‌هایی مانند آمازون و پی پال و همچنین دسترسی به سوابق پرداخت و کیف پول‌های رمزنگاری‌شان استفاده می‌کردند.
به گفته شرکت امنیت سایبریGroup-IB ، در هفت ماه سال جاری ، این کلاهبرداران حدود ۶۳۰۰ دستگاه الکترونیکی را آلوده کردند، بیش از ۷۰۰هزار رمز عبور را سرقت کردند و اطلاعات کارت اعتباری را از نزدیک به یکهزار و ۴۰۰ نفر از عربستان سعودی جمع آوری کردند.
هزاران دستگاه نیز در همان دوره هک شدند و جزئیات کارت اعتباری در امارات به سرقت رفت.
وزارت خزانه داری آمریکا - اسپوتنیک ایران  , 1920, 02.11.2022
حمله سایبری به خزانه‌داری آمریکا
این گروه ها از بدافزاری استفاده می کردند که قادر به جمع آوری اطلاعات ذخیره شده در مرورگرهای اینترنتی افراد، مانند سرویس های ایمیل و حساب های رسانه های اجتماعی بود. هنگامی که هکرها اطلاعاتی مانند جزئیات بانکی را به دست می آورند، از آن برای سرقت پول و داده یا فروش اطلاعات دزدیده شده در "زیرزمینی مجرمان سایبری" استفاده می کنند.
این شرکت سایبری در اوایل ماه نوامبر فاش کرد که مجرمان سایبری جعل هویت از یک شرکت استخدامی "پیشرو" در عربستان سعودی را در تلاش برای نفوذ به حساب‌های بانکی مردم و سرقت پول استفاده کرده‌اند.
گزارش شرکت امنیت سایبری Group-IB نشان می‌دهد که کلاهبرداران بیش از ۱۰۰۰ نسخه جعلی از وب‌سایت‌های این شرکت سعودی ایجاد کرده‌اند تا افرادی را که به دنبال کارکنان داخلی از طریق تبلیغات این وب‌سایت در سایت‌هایی مانند فیس‌بوک هستند، جذب کنند. شرکتی که هدف جنایتکاران قرار گرفت نامی برده نشد.
شرکت امنیت سایبری آی بی همچنین در ماه ژوئیه فاش کرد که مجرمان سایبری یک کمپین فیشینگ در مقیاس گسترده را با هدف قرار دادن کاربران در خاورمیانه راه‌اندازی کرده‌اند و بیش از ۲۷۰ دامنه را شناسایی کرده‌اند که به عنوان مارک‌های معروف خدمات پستی معرفی می‌شوند.
هک غول نفتی آرامکو در سال ۲۰۱۲، یکی از بزرگترین حملات سایبری جهان تا به امروز است. گروهی به نام شمشیر برش عدالت مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت که به حدود ۳۰ هزار رایانه با هدف توقف تولید نفت و گاز آسیب رساند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала