این جشن ۲۰ الی ۳۱ تیرماه با حضور برترین برندهای تولید بستنی ایران، برگزار شد.
این جشن ۲۰ الی ۳۱ تیرماه با حضور برترین برندهای تولید بستنی ایران، برگزار شد.
بَسْتَنی در ایران، شیریَخ در افغانستان یا یَخماس در تاجیکستان، گونهای خوردنی یا به عبارت دیگرپیخوراک منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنیها دارای ۱۴٪ چربی شیر هستند.
بَسْتَنی در ایران، شیریَخ در افغانستان یا یَخماس در تاجیکستان، گونهای خوردنی یا به عبارت دیگرپیخوراک منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنیها دارای ۱۴٪ چربی شیر هستند.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانیها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کنندهها ترجیح میدادند. نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانیها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کنندهها ترجیح میدادند. نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
بَسْتَنی در ایران، شیریَخ در افغانستان یا یَخماس در تاجیکستان، گونهای خوردنی یا به عبارت دیگرپیخوراک منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنیها دارای ۱۴٪ چربی شیر هستند.
بَسْتَنی در ایران، شیریَخ در افغانستان یا یَخماس در تاجیکستان، گونهای خوردنی یا به عبارت دیگرپیخوراک منجمد و مزهدار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که بیشتر بستنیها دارای ۱۴٪ چربی شیر هستند.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد.
نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانیها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کنندهها ترجیح میدادند. نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی بستنی با نام بستنی سنتی یا ایرانی در ایران رواج دارد که دارای طعم زعفران و رنگ زرد میباشد و از مواد مهم آن آرد ثعلب است. این بستنی همراه با خلال پسته و تکههای بزرگ خامه است و طرفداران زیادی دارد. اکبر مشتی یکی از اولین کسانی بوده که در ایران بستنی فروشی داشتهاست. بستنی اکبر مشتی با نوع خارجی آن بسیار متفاوت بود. ایرانیها استفاده از گلاب و زعفران را بر ثابت کنندهها ترجیح میدادند. نوعی از بستنیهای سنتی "بستنی کشی" نام دارد که ثعلب فراوان در آن عامل کش آمدن بستنی میشود. این اصطلاح امروزه رایج نیست.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
نوعی از بستنیهای ابتدایی ایرانیان برف و شیره است که با برف، شیره؛ مربا و عسل تهیه میشود.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.
ریشه خوردنیهای یخ زده یا همان بستنی ناشناخته است. برخی منابع شروع این دسر را از حدود ۵۵۰ سال پیش از میلاد در ایران میدانند. اگرچه چندین افسانه تکراری در اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح در چین باستان وجود دارند. طبق یکی از افسانههای قدیمی، امپراتور روم نرون از کوهستان آپنینی یخ جمعآوری کرده بود تا اولین سربی مخلوط با عسل و شراب را تولید کند. افسانههای دیگر میگویند که بستنی در امپراتوری مغول سرچشمه گرفت و اولین بار در طول گسترش آن به چین گسترش یافت.