https://spnfa.ir/20220507/پنج-عامل-تخریب-کبد-10857369.html
پنج عامل تخریب کبد
پنج عامل تخریب کبد
اسپوتنیک ایران
بیماریهای کبد اغلب در مراحل اولیه هیچ علائمی ندارند، اما برای پیشگیری از آنها باید برخی غذاها را از رژیم غذایی روزانه حذف کرد. 07.05.2022, اسپوتنیک ایران
2022-05-07T01:20+0430
2022-05-07T01:20+0430
2022-05-07T01:20+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/174/32/1743280_0:157:2501:1563_1920x0_80_0_0_e28cd4604b44475d3c5526160d1647b4.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از Focus Online، برای پیشگیری از بیماریهای کبد باید برخی غذاها را از رژیم غذایی روزانه حذف کرد. قبل از هر چیز لازم است مصرف مکملهای حاوی ویتامین A یا B3 را که میتواند باعث سردرد و تحریک پوست نیز شود، کاهش داد. علاوه بر این، استفاده منظم از داروهای قوی، مانند پاراستامول، باعث بروز آسیب کبدی می شود.فروکتوز خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش میدهد که در این رابطه کارشناسان به مصرف متعادل میوهها اشاره دارند. ذکر شده است که 100 گرم سیب، فروکتوز بیشتری نسبت به 100 میلی لیتر کولا دارد. با گذشت زمان، چربی اضافی در کبد، که به دلیل وزن زیاد بدن نیز ایجاد می شود، میتواند منجر به سیروز (تشمع کبدی) شود.در نهایت، شایع ترین علت سیروز، سوء مصرف الکل است. مرکز نارکولوژی آلمان هنجار را برای مردان تعیین کرده است که بیش از دو لیوان شراب یا آبجو در روز ننوشند و برای زنان - نصف این مقدار اعلام شده است.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/174/32/1743280_104:0:2395:1718_1920x0_80_0_0_7e49d1c32bbc92741e60744dcd965e85.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان
پنج عامل تخریب کبد
بیماریهای کبد اغلب در مراحل اولیه هیچ علائمی ندارند، اما برای پیشگیری از آنها باید برخی غذاها را از رژیم غذایی روزانه حذف کرد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از Focus Online، برای پیشگیری از بیماریهای کبد باید برخی غذاها را از رژیم غذایی روزانه حذف کرد. قبل از هر چیز لازم است مصرف مکملهای حاوی ویتامین A یا B3 را که میتواند باعث سردرد و تحریک پوست نیز شود، کاهش داد. علاوه بر این، استفاده منظم از داروهای قوی، مانند پاراستامول، باعث بروز آسیب کبدی می شود.
فروکتوز خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش میدهد که در این رابطه کارشناسان به مصرف متعادل میوهها اشاره دارند. ذکر شده است که 100 گرم سیب، فروکتوز بیشتری نسبت به 100 میلی لیتر کولا دارد. با گذشت زمان، چربی اضافی در کبد، که به دلیل وزن زیاد بدن نیز ایجاد می شود، میتواند منجر به سیروز (تشمع کبدی) شود.
در نهایت، شایع ترین علت سیروز، سوء مصرف الکل است. مرکز نارکولوژی آلمان هنجار را برای مردان تعیین کرده است که بیش از دو لیوان شراب یا آبجو در روز ننوشند و برای زنان - نصف این مقدار اعلام شده است.