چرا خوردن نودل فوری بسیار خطرناک است؟

© Depositphotos.com / Lisovskaya Лапша в холодном бульоне
Лапша в холодном бульоне - اسپوتنیک ایران  , 1920, 08.04.2022
اشتراک
دانشمندان تغذیه می گویند که مصرف منظم نودل فوری منجر به سرطان می شود.
به گزارش اسپوتنیک، پولینا کورولوا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز، در گفتگو با اسپوتنیک در مورد خطرات مصرف منظم نودل فوری صحبت کرد.
این متخصص تغذیه در مورد خطرات خوردن نودل خاطرنشان کرد: رایج ترین اشتباه دم کردن این محصول در بسته بندی پلاستیکی خودش است. این متخصص روسیه در ادامه گفت: "گرم کردن بسته نودل در ظرف پلاستکی خودش می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی شود که باعث ایجاد تومورهای بدخیم در بدن می شود. خوردن آن فقط گاهی ممکن است: بزرگسالان بیش از یک بار در هفته و کودکان یک بار در ماه."
این فوق تخصص غدد در ادامه افزود: می توان رشته فرنگی و یا نودل را فقط از ظروف شیشه ای یا سرامیکی خورد. برای افراد مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش، چاقی و دیابت، گنجاندن نودل در رژیم غذایی روزانه ممنوع است، بهتر است رشته فرنگی را بدون ادویه هایی که در خود محصول گذاشته شده است مصرف کنید.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала