کاهش قیمت نفت در آستانه دیدار کشورهای مصرف کننده

© AP Photo / Matthew Brownنوسانات شدید قیمت نفت در جهان پس از بسته شدن کانال سوئز
نوسانات شدید قیمت نفت در جهان پس از بسته شدن کانال سوئز - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.04.2022
اشتراک
قیمت نفت روز جمعه در آستانه دیدار کشورهای مصرف کننده برای بحث درباره آزادسازی نفت از ذخایر اضطراری، اندکی کاهش پیدا کرد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا، بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۰ سنت کاهش یافت و به ۹۹ دلار و ۸۹ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز پنج شنبه هفت درصد ریزش داشت.
بهای معاملات نفت برنت با هشت سنت کاهش، به ۱۰۴ دلار و ۶۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز پنج شنبه ۵.۶ درصد سقوط کرده بود.
برنامه آمریکا برای آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک عامل سقوط قیمتها در روز گذشته بود. این دو شاخص روز جمعه در مسیر ثبت حدود ۱۳ درصد کاهش هفتگی قرار گرفتند که بزرگترین کاهش در دو سال گذشته به شمار می رود.
اعضای آژانس بین المللی انرژی روز جمعه برای گفت و گو درباره آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک دیدار می کنند که پس از پیمان اول مارس این گروه برای آزادسازی حدود ۶۰ میلیون بشکه نفت انجام می گیرد.
دولت بایدن روز پنج شنبه آزادسازی یک میلیون بشکه در روز نفت به مدت شش ماه از ابتدای ماه مه را اعلام کرد. این بزرگترین برداشت از ذخایر نفت استراتژیک آمریکا خواهد بود و هدف آن جبران مختل شدن عرضه به دلیل تحریمهای اعمال شده علیه روسیه بر سر موضوع به اوکراین است.
 نظر تحلیلگر مشهور روس درباره چگونگی تاثیر تصمیم اوپک پلاس بر بازار نفت  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.04.2022
آمریکا به چین و هند پیشنهاد کرد نفت را از ذخایر خود خارج کنند
با این حال اگر حجم نفتی که قرار است برداشت شود کمتر از حد انتظار باشد یا به تاخیر بیافتد، ممکن است روند قیمتهای نفت در ادامه معاملات روز جاری معکوس شود. معامله گران منتظرند ببینند کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی با برداشت چه میزان نفت موافقت می کنند اما انتظار ندارند این اقدام تاثیر بلندمدتی روی بازار داشته باشد.
در حالی که بایدن از تولیدکنندگان آمریکایی خواسته است تولیدشان را بالا ببرند، تحلیلگران گروه تحقیقاتی ANZ اظهار کردند برداشت عظیم از ذخایر استراتژیک ممکن است تاثیر معکوس داشته باشد و تولیدکنندگان را از حفاری بیشتر منصرف کند.
وزیران اوپک پلاس با وجود درخواستهای مکرر آمریکا و آژانس بین المللی انرژی برای تولید بیشتر نفت و مهار افزایش قیمتها، در نشست روز پنج شنبه با افزایش تولید به میزان حدود ۴۳۲ هزار بشکه در روز در ماه مه موافقت کردند.
بر اساس گزارش رویتر، عاملی که روی قیمت نفت تاثیر منفی گذاشت، گسترش قرنطینه شانگهای به مناطق شرقی بود در حالی که بخشهای غربی این شهر طبق برنامه تعطیل شده اند. این امر نگرانیها نسبت به ضعیف شدن تقاضا برای سوخت در چین را تشدید کرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала