https://spnfa.ir/20220129/مواد-غذایی-کمک-کننده-به-کاهش-فشار-خون-معرفی-شدند-9946950.html
مواد غذایی کمک کننده به کاهش فشار خون معرفی شدند
مواد غذایی کمک کننده به کاهش فشار خون معرفی شدند
اسپوتنیک ایران
خانم اوکسانا میخایلوا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز محصولاتی را نام برد که به کاهش فشار خون کمک می کنند. 29.01.2022, اسپوتنیک ایران
2022-01-29T15:03+0330
2022-01-29T15:03+0330
2022-01-29T15:03+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/126/41/1264132_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_b24d89db9f46d631373f7a18ba5e9c57.jpg
به گزارش اسپوتنیک، این پزشک روس گفت این مواد عذایی را را می توان با توجه به مکانیسم تاثیر گذاری به چند گروه تقسیم کرد. اولاً، محصولاتی که حاوی مقدار زیادی بیوفلاونوئیدها هستند. وی توضیح داد که آنها اثر قوی انبساط عروق دارند. این گروه از محصولات شامل آب انار و پرتقال و همچنین شکلات و کاکائو می باشد.ثانیاً، محصولاتی که حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. در میان آنها باید در درجه اول از چغندر معمولی و آب آن نام برد.این متخصص روس از روغن ماهی نیز نام برد که به مقدار زیاد در ماهی های چرب یافت می شود. به گفته وی، شاه ماهی و ماهی خال مخالی در کاهش فشار خون موثر هستند. وی در عین حال هشدار داد که وجود نمک زیاد در ماهی می تواند منجر به افزایش فشار خون شود. وی در این زمینه به بیماران مبتلا به فشار خون توصیه کرد که فقط ماهی کم نمک مصرف کنند.علاوه بر این، غذاهای سرشار از کلسیم از جمله شیر و ماست و همچنین سبزیجات و آجیل مهم هستند.. غذاهای تخمیر شده غنی از پروبیوتیک ها نیز می توانند فشار خون را کاهش دهند. در این رابطه می توان کلم ترش، کیمچی، ماست، کفیر، پنیر، میسو و کومبوچا نام برد.پزشک روس همچنین درباره فواید منیزیم یادآوری کرد. او می گوید که غذاهای غنی از منیزیم شامل غلات کامل، سبزیجات دارای برگ های سبز، آجیل و حبوبات است. وی همچنین به فواید میوه ها و میوه های خشک، شیر و سیب زمینی در کاهش فشار خون اشاره کرد.
https://spnfa.ir/20220126/تنها-با-ان-خوراکی-فشار-خون-خود-را-تنظیم-کنید-9911968.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/126/41/1264132_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_0d2c1b9643249f99036c70bda3fc7fb1.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خارج از خبرها
مواد غذایی کمک کننده به کاهش فشار خون معرفی شدند
خانم اوکسانا میخایلوا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز محصولاتی را نام برد که به کاهش فشار خون کمک می کنند.
به گزارش اسپوتنیک، این پزشک روس گفت این مواد عذایی را را می توان با توجه به مکانیسم تاثیر گذاری به چند گروه تقسیم کرد. اولاً، محصولاتی که حاوی مقدار زیادی بیوفلاونوئیدها هستند. وی توضیح داد که آنها اثر قوی انبساط عروق دارند. این گروه از محصولات شامل آب انار و پرتقال و همچنین شکلات و کاکائو می باشد.
ثانیاً، محصولاتی که حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. در میان آنها باید در درجه اول از چغندر معمولی و آب آن نام برد.
این متخصص روس از روغن ماهی نیز نام برد که به مقدار زیاد در ماهی های چرب یافت می شود. به گفته وی، شاه ماهی و ماهی خال مخالی در
کاهش فشار خون موثر هستند. وی در عین حال هشدار داد که وجود نمک زیاد در ماهی می تواند منجر به افزایش فشار خون شود. وی در این زمینه به بیماران مبتلا به فشار خون توصیه کرد که فقط ماهی کم نمک مصرف کنند.
علاوه بر این، غذاهای سرشار از کلسیم از جمله شیر و ماست و همچنین سبزیجات و آجیل مهم هستند.. غذاهای تخمیر شده غنی از پروبیوتیک ها نیز می توانند فشار خون را کاهش دهند. در این رابطه می توان کلم ترش، کیمچی، ماست، کفیر، پنیر، میسو و کومبوچا نام برد.
پزشک روس همچنین درباره فواید منیزیم یادآوری کرد. او می گوید که غذاهای غنی از منیزیم شامل غلات کامل، سبزیجات دارای برگ های سبز، آجیل و حبوبات است. وی همچنین به فواید میوه ها و میوه های خشک، شیر و سیب زمینی در کاهش فشار خون اشاره کرد.