گوشت قرمز یکی از عوامل بروز سرطان

CC0 / Pixabay / گوشت قرمز یکی از عوامل بروز سرطان
گوشت قرمز یکی از عوامل بروز سرطان
 - اسپوتنیک ایران
اشتراک
تغذیه اشتباه و ناسالم و مصرف برخی مواد غذایی ممکن است بر رشد غدد سرطانی موثر باشد.

به گزارش اسپوتنیک، پزشک متخصص غدد آندری پیلیف در این خصوص توضیح داد.

این متخصص ضمن اشاره به اینکه در قرن گذشته چنین نتایجی بدست آمده است، گفت: « ما می دانیم که به طور مثال مصرف بیش از حد گوشت قرمز ممکن است باعث بروز تومور شود.»

عدم استفاده یا مصرف مناسب از این ماده غذایی تا حدودی خطر را کاهش می دهد.

پیلیف گفت: « تغذیه یکی از فاکتورهای مهمی است که به سرطان منجر می شود.»

این پزشک توضیح داد که کنترل این فاکتور در شرایط کنونی هیچ تاثیری بر سایرین ندارد. این متخصص افزود که انتخاب بین گزینه ها خوردن یا نخوردن هر محصولی نسبتا مبهم است. برای آنکه هر ماده غذایی خواص مثبت و منفی دارد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала