روش کاهش مرگ و میر بر اثر ابتلا به کروناویروس

© AP Photo / Wang Yuguoبیمارستان کرونا ویروس
بیمارستان کرونا ویروس - اسپوتنیک ایران
اشتراک
محققان معتقدند که کمبود ویتامین دی با سطح مرگ و میر بر اثر کووید -19 ارتباط دارد.

به گزارش اسپوتنیک، محققان دانشگاه شمال –غرب آمریکا، ارتباط زیاد بین سطح بالای مرگ و میر به دلیل ابتلا به کروناویروس جدید و کمبود ویتامین «دی» را کشف کردند.

نتایج پردازش آمارهای دریافتی از بیمارستان‌های مختلف در تعدادی از کشورها گویای آن بود که سطح بالای مرگ و میر در بین بیماران مثلا کشورهای ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا در مقایسه با بیماران در کشورهایی که این اپیدمی شیوع کمتری داشت با کمبود ویتامین «دی» مرتبط بوده است.

در پژوهش دیگری تناسب مقدار متوسط ویتامین «دی» درخون ساکنان 20 کشور اروپایی بررسی شد. محققان به این نتیجه رسیدند که اختلاف در شاخص های مرگ و میر بر اثر ابتلا به کووید -19 بستگی به کیفیت سیستم بهداشت و درمان، ساختار سنی جمعیت و یا تعداد تست‌ها ندارد.

شرایط اقامت پوتین در دوران اپیدمی - اسپوتنیک ایران
شرایط اقامت پوتین در دوران اپیدمی

آنالیز داده‌ها همچنین نشان دادند که این فرق حتی با ثبت تست‌های یکسان در مناطق مختلف یک کشور حفظ شده است.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала