دارویی که کرونا را شکست می‌دهد

CC0 / / دارو
دارو - اسپوتنیک ایران
اشتراک
در وزارت بهداشت و درمان کشور چک، دارویی معرفی شد که قادر به درمان بیماری «کووید-19» است.

به گزارش اسپوتنیک، آدام ویتِک، وزیر بهداشت و درمان کشور چک اعلام نمود که داروی Plaquenil بخوبی می‌تواند از عهده شکست ویروس کرونا برآید.

روز 22 ماه مارس، رومان پریمول، معاون وزیر بهداشت و درمان چک اعلام کرد که دارویی وجود دارد که زمان دفع این ویروس از بدن بیمار مبتلا به «کووید-19» را بشدت کاهش می‌دهد. داروی Plaquenil یک داروی ضد مالاریاست که شرکت داروسازی «Sanofi Aventis» فرانسه آن را تولید می‌کند. این دارو را هر پزشکی نمی‌تواند تجویز کند. فقط پزشکانی که در عرصه آلرژی شناسی، ایمونولوژی بالینی، پوست و روماتولوژی و همچنین عفونت شناسی کار می‌کنند، می‌توانند این دارو را تجویز کنند.

Бутылки шампуня на лепестках - اسپوتنیک ایران
ایده جالب دستگاه‌های پر کننده شامپو و ژل دوش در جمهوری چک +عکس

سازمان بهداشت جهانی روز 11 ماه مارس شیوع ویروس کرونا را «همه‌گیر» نامید. شمار رسمی و ثبت شده مبتلایان به بیماری کووید-19 تا22 مارس در سراسر جهان به 335هزار و 865 نفر رسید. ویروس کرونا تا صبح 23 مارس باعث مرگ 14612 نفر شده است.شمار کلی مبتلایان کرونا در اروپا نیز از مرز 150 هزار نفر فراتر رفت.

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران تازه‌ترین آمار دولتی مبتلایان و جان باختگان ویروس کرونا در ایران را اعلام کرد و بر اساس آن تا به امروز 1685 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کووید-19 جان باخته اند که 129 نفر آنان در 24 ساعت گذشته بوده است.تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به 21638 نفر رسیده است.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود. دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала