به گزارش اسپوتنیک، از مهمترین نکات بهداشتی ضروری در نانواییها این است که کارکنان نانوایی از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند، مکرر دستهای خود را بشویند و از علائم شایع ویروس کرونا آگاه باشند و در صورت داشتن علائم بیماری هرگز در نانوایی حضور پیدا نکنند. از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی جلوگیری شود و ضمن اینکه تا حد امکان از تبادل پول نقد خودداری میشود، برای اخذ وجه، یک فروشنده جداگانه به کار گرفته شود و به هیچ وجه به این فرد اجازه تهیه و توزیع نان داده نشود.
View this post on Instagram
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی نیز در خصوص نحوه مصرف نان در منزل عنوان کردند: «اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم نان قابلیت شستشو و ضدعفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر ویروسهای موجود در نان را از بین نمیبرد و تنها راه اطمینان از اینکه نان فاقد آلودگی است، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است. این حرارت دادن به طریق مختلف است؛ استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی، استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه میگردد.»
گروهی از کاربران نگران انتقال ویروس کرونا در صفهایی همچون صف نان هستند و معتقدند با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و فاصلهی خود را با یکدیگر رعایت کنند. این کاربران عنوان میکنند در صورتی که از رعایت اصول بهداشتی نانوایی مطمئن نیستید بهتر است از نانهای بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
View this post on Instagram