ترکیب مهلک دارو و مواد غذایی

© Fotolia / Travelbookمیوه
میوه - اسپوتنیک ایران
اشتراک
فهرست تغذیه بیمار هنگام مصرف دارو تهیه شده است.

به گزارش اسپوتنیک، فهرست مواد غذایی تهیه شده است که بیمار هنگام مصرف دارو باید از خوردن آنها پرهیز کند.

آندری کندراخین داروساز بالینی و عضو انجمن علمی پزشکان روسیه  در این خصوص توضیح داد که اگر بیمار آسپرین و یا ایبوپروفن مصرف می‌کند، نباید تمشک بخورد زیرا این دانه بطور طبیعی حاوی اسید سالیسیلیک است. چنین ترکیبی می تواند دلیلی برای خونریزی داخلی باشد.

حتی مواردی به ثبت رسیده است که آب گریپ‌فرود در ترکیب با داروها که کلسترول را کاهش می دهند به مرگ بیمار منجر ‌شده است. اما بهتر است از خوردن آب گریپ فورد همراه دیگر داروها نیز پرهیز شود که ممکن است بروز مواد سمی در بدن را تحریک کند.

در زمان درمان بیماری بهتر است شیر از فهرست غذایی بیمار حذف شود. شیر حاوی مقدار زیاد کلسیم است که در تعامل با داروها ممکن است مانع از جذب مواد مفید داروها در بدن بشود. به ویژه باید به ناسازگاری شیر و آنتی‌بیوتیک ها توجه کرد.

بهتر است از مصرف اسفناج ، کلم بروکلی و سالاد هنگام مصرف داروهای رقیق کننده خون (وارفارین) خودداری شود.

توت فرنگی و چغندر می توانند تأثیر داروهای فشار خون را کاهش دهند. و پنیر هنگام مصرف داروهای روانگردان می تواند باعث بروز بحران های فشار خون و تشنج شود.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала