افراد سیگاری برای کاهش ریسک سرطان از چه مواد غذایی باید استفاده کنند؟

اشتراک
به گزارش اسپوتنیک به نقل از ژورنال Nature، مصرف منظم غذاهای سرشار از فلاونوییدها (زردینه ها) خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی-عروقی را کاهش خواهد داد.

مطالعات دانشمندان نشان داد که آن دسته از افرادی که در رژیم غذایی خود به طور مداوم (حداقل 500 میلی گرم در روز) از مرکبات، دانه های جنگلی، سیب، چای سبز و دیگر مواد غذایی حاوی زردینه ها استفاده می کنند، احساس بهتری داسته و طولانی تر عمر می کنند.

جالب است که چنین محصولاتی بیشترین  تأثیر محافظتی را بر روی افراد سیگاری و افرادی که از الکل استفاده می کنند، داشتند. با این حال ، دانشمندان هشدار داده اند كه فلاونوئیدها فقط اثرات زیانبار تنباکو و الكل بر روی بدن را ملایم می كنند و آنها را به کلی از بین نمی برند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала