کاهش خطر مرگ با خوردن صبحانه

© Sputnik / Mikhail Fomichev /  مراجعه به بانک تصاویر آیا صبحانه و شام پس از سکته قلبی خطر مرگ را کاهش می دهد؟
آیا صبحانه و شام پس از سکته قلبی خطر مرگ را کاهش می دهد؟ - اسپوتنیک ایران
اشتراک
آیا صبحانه و شام پس از سکته قلبی خطر مرگ را کاهش می دهد؟

به گزارش اسپوتنیک به نقل از « EurekAlert»، نخوردن صبحانه و عادت داشتن به صرف شام قبل از خواب، خطر مرگ پس از سکته قلبی را افزایش می دهد.

متخصصان به این نتیجه رسیدند که ادغام این عادت ها باعث وخیم شدن روند بهبود سلامتی بیمار پس از سکته قلبی می شود. خودداری از صرف صبحانه به همراه صرف شام قبل از خواب، 5-4 بار احتمال مرگ یا سکته قلبی دیگر را افزایش می دهد.

محققان متذکر شدند که تصحیح رژیم غذایی بشکل ارزان و ساده، می تواند شاخص های سیستم قلب و عروق را بهبود بخشید. دکتر مارکوس مینیکوچی از دانشگاه دولتی سان پائولو در این خصوص گفت:«صبحانه خوب باید شامل شیر کم چربی، ماست شیرین و پنیر، نان و میوه باشد. مقدار کالری آن باید از 15 تا 35 درصد مقدار کالری مصرفی روزانه باشد. شام را باید حداقل دو ساعت قبل از خواب صرف کرد».

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала