گزارش و تحلیل

آدامس قورت دادنی

© Sputnik / Michael Mordasovآدامس قورت دادنی
آدامس قورت دادنی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سه پژوهشگر ایرانی موفق به تولید آدامسی بهداشتی شدند که فواید بسیاری برای بدن دارد از جمله تقویت حافظه، تسهیل سیستم گوارش ورفع بوی بد معده این آدامس که پایه ای گیاهی دارد میتواند جایگزین بسیار مناسبی برای آدامس های غیر گیاهی باشد.

حسین کاردان یکی از سه پژوهشگر مجری پروژه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت:
اغلب آدامس های موجود در بازار پایه ی غیر گیاهی (رزین نفتی) دارد که قورت دادن آنها برای بدن مضر است، اما آدامس های بهداشتی تولید شده پایه ی گیاهی (رزین درختی، صمغ درخت پسته ی وحشی) دارد؛ این صمغ بیش از 50 خاصیت دارویی دارد که به واسطه ی این آدامس به بدن منتقل میشود.
وی افزود:
در تهیه ی این آدامس از دو نوع صمغ گیاهی استفاده میشود صمغ درخت پسته ی وحشی و صمغ درخت کندر که صمغ درخت کندر موجب افزایش گردش خون در مغز میشود که این موضوع باعث بهبود و تسریع عملکرد مغز میشود و از آلزایمر جلوگیری میکند.
این پژوهشگر اضافه کرد:
تمام بودجه ی مالی این پروژه توسط بخش خصوصی تامین شده و هیچ کمک مالی دولتی به آن نشده و پروسه ی طراحی و ساخت آن از سال 88 با مشارکت سه پژوهشگر شروع شد و سپس در سال 91 با کارآفرینی برای 18 نفر به بهره برداری رسید اما با وجود نارضایتی شدید مجریان این پروژه به دلیل شرایط نا مناسب اقتصادی مجبور به تعدیل نیرو شدند ، در ابتدا تصمیم بر تولید آدامسی ساده بوده اما با آگاهی از مضرات آن این پژوهشگران تصمیم بر تولید آدامسی سودمند گرفتند با توجه به اینکه تولید آدامس با پایه ی طبیعی بسیار مشکل تر از نمونه های مصنویی آن است و به همین دلیل این آدامس نمونه ی بسیار خاصی در ایران و جهان است.
حسین کاردان در ادامه گفت:
این آدامس برای همه ی گروه های سنی (کودکان و بزرگسالان) مناسب است برای کودکان موجب تقویت و استحکام دندانها و بهبود عملکرد مغز میشود و در بزرگسالان موجب جلوگیری از آلزایمر میشود و ضد نفخ و ملین است او گفت برنامه ی این پروژه فقط تولید داخلی نیست اما به دلیل شرایط نامناسب کشور هم اکنون امکان تعامل با بازار های خارج ایران مقدور نیست.
اسپوتنیک شما را به شنیدن مصاحبه دعوت می نماید.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала