روش صحیح شستن سیب

© Sputnik / Egor Eryomovسیب
سیب - اسپوتنیک ایران
اشتراک
متخصصان در باره طرز صحیح شستن سیب تعریف کردند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله کشاورزی و شیمی غذایی، سیب ها را می توان بخوبی از خاک و آفت کش ها پاک کرد.

استفاده از آفت کش ها به افزایش محصول منجر شده است. اما مقدار کمی از این سم ها بر سطح سبزیجات و میوه ها باقی مانده و وارد بدن انسان می شود. نفوذ مقداری از این مواد سمی در میوه ها، یافتن راهی برای از بین بردن آن ها را مطرح کرد.

هیچ ماده پاک کننده ای نمی تواند آفت کش ها را در شرایطی از بین ببرد که آنها به عمق بیش از 2 دهم میلیمتر به داخل میوه ها نفوذ کرده باشند.

از اینرو محققان توصیه می کنند سبزیجات و میوه ها بدون پوست خورده شوند و یا آن ها را در محلول سودا بشویند. باید آن ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و سودا نگه داشت تا تقریبا تمام مولکول های آفت کش ها از میوه ها پاک شود و سلامتی مصرف کننده را به خطر نیاندازد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала