https://spnfa.ir/20171018/اکبر-جوجه-پاتایا-2936899.html
ورود اکبر جوجه به پاتایا+عکس
ورود اکبر جوجه به پاتایا+عکس
اسپوتنیک ایران
محبوبیت این غذای ایرانی تا آنجا بالا رفته است که شعبه هایی در پاتایا برای پخت اکبر جوجه باز شده است. 18.10.2017, اسپوتنیک ایران
2017-10-18T02:25+0330
2017-10-18T02:25+0330
2017-10-18T02:26+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/230/00/2300069_0:311:2611:1780_1920x0_80_0_0_4631e22f3c269b527c878d900c24d58a.jpg
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2017
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/230/00/2300069_0:67:2611:2025_1920x0_80_0_0_35337a3be0842ebeac030227ca7eb97b.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان
ورود اکبر جوجه به پاتایا+عکس
02:25 18.10.2017 (بروز رسانی شده: 02:26 18.10.2017) محبوبیت این غذای ایرانی تا آنجا بالا رفته است که شعبه هایی در پاتایا برای پخت اکبر جوجه باز شده است.
به گزارش اسپوتنیک، محبوبیت این غذای ایرانی تا آنجا بالا رفته است که شعبه هایی در پاتایا برای پخت اکبر جوجه باز شده است.