بلینی را می توان از آردهای مختلف تهیه کرد. آرد گندم، آرد جو، آرد برنج یونانی (گرچکا) و آرد ارزن از جمله آردهای هستند که می توان در تهیه "بلینی" از آن استفاده کرد.
بلینی را می توان با شکر درست کرد و همراه با مربا و عسل و خامه در وعده صبحانه میل کرد. همچنین می توان در پختن آن بجای شکر از کمی نمک استفاده کرد و آن را با خاویار و یا گوشت بصورت یک وعده غذایی کامل مانند نهار و یا شام همراه با سس و پنیر میل نمود. مشخص نیست که در چه زمانی بلینی به میز غذای روس ها اضافه شده است، اما آن چه که مشخص است، این غذا از دوران حضور اقوام اسلاو، جزئی از غذا های تشریفات بوده است.
این غذای خوشمزه در ماهیتابه های نازک مخصوصی درست می شود که در هر خانه روسی یافت می شود. ولی محبوبیت آن به شکلی مردم روسیه آن را درست می کنند، زبانزد بسیاری از مردم دنیا است.
بلینی نماد اصلی جشن "ماسلنیتسا" و یا به عبارتی مراسم خداحافظی با زمستان می باشد. در این جشن مردم روسیه برای هم "بلینی" خانگی درست کرده و همدیگر را مهمان می کنند.
البته در روسیه علاوه بر محبوبیت این غذا نام آن را باید با احتیاط تلفظ کرد تا با کلمه "بلین" اشتباه نشود. ترجمه این کلمه همانند کلمه "shit"در انگلیسی ولی ملایم تر است. این کلمه را می توان "گندت بزنن" ترجمه کرد که واژه ای نه چندان مودبانه است و در ادبیات خیابانی استفاده می شود.